Museumsbesøg - Cannes/Frankrig

 Cannes er i sig selv et område med mange penge og deraf masser af biloplevelser og bare 10 minutter fra Cannes ligger Nice, et område med masser af turister i den mere velhavende del og deraf mange flotte biler, og har man startet sin egen bil er der ikke mere en 30 minutter til Monaco som trods sin beskedne størrelse på 1,9 km3 indeholder flere bilforhandlere og du skal da heller ikke være i Monaco for at se en sportsvogn eller dyr luksusbil.

Et sådanne område skal naturligvis også indeholde et bilmuseum at karakter og det gør området naturligvis også. Museet ligger i forbindelse med en rasteplads lige ved Cannes i retning Maseilles når man kommer fra Nice

Museet i sig selv er en arkitektonisk begivenhed og når før man er kommet ind, træder man ind i en meget afdæmpet belysning til en fantastisk flot samling af såvel sportsvogne og racerbiler, som spændende klassikere

Du finder her biler som Bugatti Type 35, en gammel Citroën 2CV, Fiat 500 & 600 i forskellige afskygninger, Lamborghini Countach, Ferrari i mange afskygninger, klassiske Peugeot- og Citroën modeller helt tilbage fra 20'erne, Renault tilbage til starten af dette århundrede, flere spændende Bugatti, Delahaya og Hispano-Suzia modeller, samt flere klassiske formel 1 og rallybiler.

Museet indeholder desuden en stor bog- og modelbilbutik og museet er bestemt et besøg vær, hvad enten man er lidt eller meget interesseret i klassiske- og/eller sportsbiler.

Musset holder fra Juni til September åbent fra 10-18 og fra Oktober til Maj 10-13 og 14-18. Indgangen koster 7€ og der ydes rabat til studerende m.fl og børn under 12år er gratis. (pr. maj 2005).

 
Relateret links
Du kan nu
Udskriv denne artikel
Indsend rettelse eller kommentar til artiklen
Søg andre relevante artikler
Oversæt artiklen til andet sprog
Direkte link til denne side

Billeder
Relateret ord  
 
 
 

Forsiden | Opret link | Kontakt | § bilhistorie.dk | Sitemap


© bilhistorie.dk 2016-2020

Forsiden | Opret link | Kontakt | § bilhistorie.dk | Sitemap