Nyheder på bilhistorie.dk
 

 På vejene til en ny sæson
 
21-06-2006    

Af Freddy Laursen

 

Sidste år blev det kun til en halvsæson, men det var med stor tilfredshed at Krumtapperne fik startet Skive og Viborg egnens nye køreklub for motorkøretøjer. En egentlig klub er det ikke blevet til, da Krumtappernes skare af entusiaster foretrækker det frisindede liv på vejene og på den måde giver det også en større frihed for alle deltagerne og folkene bag.

 

Første halvsæson blev der kørt omkring 10 ture i omegnen, holdt et par klubaftener, udstillet en håndfuld gange og taget initiativ til Danmarks smukkeste motortræf; Lundø Classic Motor Træf.

Og med et kort tilbageblik kan folkene bag Krumtapperne kun være stolte og tilfredse med opstarten, samt glæde sig over den store tilslutning fra ligesindede med hang til motorer og duften af brændstof.

 

At opbakningen til Krumtapperne har været stor og overvældende kunne tydeligt ses under det første Lundø Classic Motor Show, hvor mere end 100 biler og flere end 100 motorcykler deltog en sensommerdag på Lundø Camping. Det er bevidst at træffet holdes i anden weekend af september, da de fleste andre events holdes i foråret og over sommeren og på den måde bruger de fleste Krumtappernes træf som en god afslutning på sæsonen.

 

Årets sæson startede allerede i starten af maj, hvor de første ture på nuværende tidspunkt allerede er kørt. Men sæsonen er kun lige startet, så man er ikke for sent ude hvis man vil være en del af Krumtappernes program og vil ud at lufte sit køretøj. Man skal blot møde op, så vil man kunne deltage og endda uden at det koster noget. Man skal bare have tid, lyst og glæden ved at køre.

 

Hvis man har lyst til at vide mere om Krumtapperne, så kan man besøge deres hjemmeside.

 

Foto: krumtapperne

Besøg krumtapperne.dk


 

© bilhistorie.dk 2016-2020

Forsiden | Opret link | Kontakt | § bilhistorie.dk | Sitemap