Nyheder på bilhistorie.dk
 

 Overvældende succes for Lundø Classic Motor Show
 
11-09-2006    

Mere end 400 køretøjer fra hele Jylland og enkelte fra Fyn deltog i gårsdagens motortræf på Lundø, da Krumtapperne havde arrangeret Danmarks smukkeste motortræf på Jelse Odde i Limfjorden.

 

Et overflødighedshorn af særprægede biler, flotte motorcykler, unikke lastbiler og specielle campingbusser fandt af snirklede veje frem til Lundø Campingplads for at udstille disse vidunderlige køretøjer.

 

Med parkering langs vandkanten, samt fjorden som den perfekte baggrund og med pragtfuldt sensommervejr blev dagen en perfekt afslutning på udendørssæsonen for Krumtapperne.

 

Der blev hygget, sparket dæk, handlet reservedele, givet tips og tricks. Så stemningen var helt i top.

 

Krumtapperne som for andet år i træk arrangerede Lundø Classic Motor Show kan garantere, at træffet afholdes til næste år, så man kan roligt sætte kryds i kalenderen anden weekend i september 2007.

 

Alle blandt de frivillige hos Krumtapperne var imponeret over de mange nye ansigter og køretøjer, men også de mange rosende ord og tilkendegivelser fra alle deltagerne kan kun give mod på mere.

 

En spændende sæson for Krumtapperne går på hæld, men vinteren i år skal bruges til at arrangere flere nye spændende køreture og kigge tilbage på årets mange gode minder.

 

Tekst: Krumtapperne

 

Billede fra træffet

Krumtapperne.dk


 

© bilhistorie.dk 2016-2020

Forsiden | Opret link | Kontakt | § bilhistorie.dk | Sitemap