Nyheder på bilhistorie.dk
 

 Nellemann Roskilde bliver ny Volvo forhandler
 
07-06-2015    

Nellemann i Roskilde har indgået aftale om at repræsentere Volvo, som i en årrække ikke har været repræsenteret i byen. Med introduktionen af Volvo personbiler vil kunderne opleve et bilmærke i markant vækst og med mange spændende nye modeller, ikke mindst den kommende og meget anmelderroste Volvo XC90.
”Vi er naturligvis stolte over, at Volvo har valgt netop os som repræsentant i Roskilde området. Det er en topprofessionel samarbejdspartner vi får ind i forretningen, og det glæder os meget, at vi sammen med Volvo kan udvikle vores aktiviteter i Roskilde, fortæller Filialchef Martin Clair Svendsen”. ”Roskilde er en by som er i en fantastisk udvikling og har allerede mange Volvo ejere, som vi glæder os til at servicere”.

Volvo har, med sit nye ejerskab, investeret i produktudviklingen med hele 72 milliarder svenske kroner. Ny skalerbar platform, egne nye motorer og gearkasser samt en hel umiskendelig nordisk designlinje kommer fremadrettet til at gøre Volvo til yderst eftertragtet bil i premium segmentet. Så store investeringer fra Volvo forudsætter selvfølgelig forhandlere som også kan og vil investere i både personale, uddannelse og faciliteter. ”Og det gør vi” udtaler Martin Clair Svendsen, som desuden fortæller, at butikkens udstilling imod den travle Københavnsvej, som hver dag passeres af mange Roskildegensere, vil danne ramme om den kommende Volvo repræsentation.

Volvo har en lind strøm af nye produkter og designs på vej – senest blev sløret løftet for den helt nye XC90 på efterårets biludstilling i Paris. Den er klar til introduktion i Danmark sidst i maj måned. Netop denne bil vil inden 2020 være den ældste i modelrækken, hvilket vidner om en meget spændende fremtid. Netop 2020 er et andet mærkeår for Volvo, for netop i 2020 er det Volvo’s klare målsætning, at intet menneske må komme alvorligt til skade i trafikken i en fabriksny Volvo. ”En målsætning som Volvo’s om at passe på sin chauffør og passagerer adskiller sig markant fra andre producenters statements, som typisk går på produktet frem for mennesket” udtaler Martin Clair Svendsen.

”Potentialet for premiumbiler har for længe været overset i Roskilde” udtaler CEO i Nellemann AS, Anders Vandsted, som samtidigt fortæller at udvidelsen af aktiviteterne er en del af virksomhedens langsigtede strategi. Tidligere på året åbnede Nellemann sin Volvo Flagshipstore på Østerbro i København.

”De øgede aktiviteter betyder også, at vi øger bemandingen og vi forventer således allerede ved opstart at etablere yderligere 6 arbejdspladser i Roskilde” udtaler Martin Clair Svendsen, som fortsætter; ”Ud over nye, dygtige kollegaer, investerer vi også i værkstedsudstyr og Volvo’s helt særlige serviceprogram som sætter meget høj fokus på den individuelle rådgivning og personlige betjening”.

2015 er på mange måder et spændende år for Nellemann. Den 28. april har virksomheden 115 års jubilæum og den store erfaring kombineret med en stærk strategi er netop medvirkende til, at Nellemann i Roskilde kan bidrage til byens fortsatte positive udvikling.

Nellemann Roskilde forventer at kunne starte salget af Volvo fra adressen allerede over sommeren og værkstedsfaciliteter forventes at være klar i efteråret.
 

Volvo XC90 2015

Nellemann.dk


 

© bilhistorie.dk 2016-2020

Forsiden | Opret link | Kontakt | § bilhistorie.dk | Sitemap